Administratief advies

Als ondernemer maar ook als particulier is advies voor een goede administratie van groot belang. Hoe ziet jouw administratie eruit? Kan jij alles vinden?

Administratiekantoor Terlouw helpt bij het ordenen van jouw administratie. Of het nu gaat om digitale administratie of de papieren administratie, dat maakt niet uit. Zo kan duidelijk worden hoe jouw financiële positie momenteel is. Maak je winst of geef je te veel uit?

Daarnaast kan er ondersteund worden om de berekeningen te maken, wat kost een auto? Hoeveel ga ik betalen voor mijn verzekeringen? Wanneer is een product afgeschreven en moet ik rekening houden met nieuwe investeringen? Administratiekantoor Terlouw helpt en adviseert voor een vast uurtarief.

Dienstverlening

Autokostenberekening

Weet jij hoeveel kosten je jaarlijks kwijt bent aan jouw auto? Zowel ondernemers als particulieren vergissen zich soms in de kosten die het vervoersmiddel met zich meebrengen. Door voor de aanschaf van een auto goed na te denken over de kosten kunnen de juiste voordelen, verwachtingen en budgetten worden opgesteld.

Geordende administratie

Veel particulieren hebben de financiële administratie niet of onvoldoende op orde. Dit met gevolg dat er geen duidelijk inzicht is in het huishoudboekje, de inkomsten en uitgaven. Administratiekantoor Terlouw is je graag van dienst om dit op orde te brengen. Zo is er duidelijk inzicht in de financiën.

Financiële status bepalen

Door het bepalen van de huidige financiële kan het wegvallen van werk of een uitkering minder stress opleveren. Door op deze manier naar de toekomst te kijken kunnen financiële problemen tijdig herkent en preventief aangepakt worden. Een goede administratie is de basis.

Administratiekantoor Terlouw

Dronensingel 3G
2411GT Bodegraven
Nederland