Zakelijke boekhouding

Administratiekantoor Terlouw verwerkt voor jou de boekhouding! Up-to-date en snel inzicht in de financiële administratie. Wel zo handig als ondernemer!

De juiste en volledige administratieve dienstverlening op maat zorgt voor duidelijk inzicht in onderneming. Met het oog op jouw onderneming wordt het juiste advies gegeven; passend bij de boekhouding die voor de onderneming verplicht is bij te houden. Daarnaast kan er gezorgd worden voor een duidelijke en overzichtelijke loonadministratie.

Uitbesteden of controleren van administratie
Door de administratie uit te besteden heb jij je handen vrij om te doen waar jij in jouw onderneming goed in bent om te doen. Ondernemen! Voer je liever zelf de administratie maar wil je dat deze bekeken wordt met een kritisch oog? Ook daar biedt Administratiekantoor Terlouw mogelijkheden voor!

Opstellen en beoordelen jaarrekening
De administratie al volledig bijgewerkt maar er moet nog een jaarrekening worden opgesteld? Administratiekantoor Terlouw kan je hierbij van dienst zijn en kijkt met een kritische blik door de administratie om op deze manier eventuele onjuistheden te kunnen voorkomen en zo een goede jaarrekening opstellen.

Boekhoudkundige begeleiding
Moeilijke brieven van de Belastingdienst of vraagstukken waar je niet uit komt? Met de juiste administratieve begeleiding kan de weg van jouw onderneming een stuk makkelijk worden! Administratiekantoor Terlouw geeft het meest passende fiscale advies!

Dienstverlening op maat
Door juiste boekhoudkundige dienstverlening op maat betaal jij als ondernemer nooit te veel. Sterker nog de volledige boekhouding met ondersteuning per e-mail of telefoon kan al uitbesteed worden vanaf 37,50 euro per maand!

Administratieve taken

Stap 1: Verwerking administratie

Maandelijks wordt de administratie van jouw onderneming verwerkt. Alle bonnen worden gekoppeld aan bankafschriften of kasboek om overzicht te krijgen.

Stap 2: Analyse financiën

Na de verwerking van de administratie wordt de boekhouding geanalyseerd. Er worden begrijpelijke overzichten verstrekt om financieel inzicht te krijgen in jouw bedrijf!

Stap 3: Aangifte omzetbelasting

De aangifte omzetbelasting wordt met zorg opgesteld en volledig verzorgd. Deze wordt pas ingestuurd na akkoord van jou als klant zodat je op de hoogte bent van verwerking.

Stap 4: Jaarrekening opstellen

Ieder administratief boekjaar wordt netjes afgesloten met een jaarrekening. Deze wordt opgesteld en verstrekt en geeft weer hoe jouw bedrijf er financieel voor staat.

Tariefstelling

Wij verzorgen voor jou:

  • Maandelijkse overzichten
  • BTW aangiftes
  • Opstellen jaarrekening
  • Ondersteuning/Advies

vanaf 37,50 p/m!

Administratiekantoor Terlouw

Dronensingel 3G
2411GT Bodegraven
Nederland