Over mij

Administratiekantoor Terlouw, een professioneel boekhoudkantoor. Gecombineerd met persoonlijk advies en de juiste service. Dat geeft duidelijkheid en inzicht!

Administratiekantoor Terlouw is een klein administratiekantoor met goede en professionele service. Met de juiste persoonlijke aanpak werken wij sinds enige jaren als boekhouder om administraties op orde te stellen. En dat met veel succes en vele tevreden klanten.

Graag hou ik mij bezig met financiële administraties en doe dit vanuit mijn kantoor in Bodegraven. Boekhouding is niet weg te denken uit onze maatschappij en daarmee ook de klanten die worden bedient. Door passie te combineren met het werk wat ik doe kan ik passend advies geven aan elke soort onderneming maar ook zeker de particulier.

Administratiekantoor Terlouw helpt bij het krijgen van grip op de financiële situatie en helpt bij het maken van wel overwogen administratieve keuzes.

Visie en speerpunten

Persoonlijk

Ieder persoon of onderneming is anders. Door een persoonlijke benadering kan ik mij goed verplaatsen en verdiepen in de klant waardoor er een prettige en laagdrempelige samenwerking ontstaat.

Hoge kwaliteit

De kwaliteit van de dienstverlening staat centraal. Er word zorggedragen voor een correcte administratie, duidelijke overzichten en advies in een begrijpelijke taal.

Transparantie

Bij administratiekantoor Terlouw zijn er geen verrassingen achteraf. Zo zullen er van te voren duidelijke afspraken worden gemaakt over taken en het tarief daarvan. Op die manier zal je nooit onverwachte kosten achteraf hebben.

Eén aanspreekpunt

Administratiekantoor Terlouw wordt gezien als jouw eigen financiële adviseur die naast de ondernemer staat. Daarnaast heeft de ondernemer één aanspreekpunt voor zijn boekhoudkundige, fiscale, strategische en administratieve vragen en adviezen.

Concurrerende prijs

Er word geen gebruik gemaakt van vaste tarieven, dit omdat de invulling van de dienstverlening per persoon of onderneming kan verschillen. Een ieder betaald een duidelijk tarief voor de diensten die worden geleverd.

Veiligheid

De administraties worden vertrouwelijk behandeld en zijn alléén inzichtelijk voor Administratiekantoor Terlouw. Onze fysieke en digitale bestanden worden vanzelfsprekend met grote zorg voor veiligheid beheerd.

Geregistreerd boekhouder

Geregistreerd in het Register Hedendaagse Administrateur – Boekhouden (RHA®-B) van Stibex onder de naam Pascal Terlouw met behaald Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) en Moderne Bedrijfsadministratie (MBA).

Administratiekantoor Terlouw

Dronensingel 3G
2411GT Bodegraven
Nederland